RSS

Cromoterapia - terapie prin culoare


PORTOCALIU
Daca sunteti nervos sau nelinistit - Recurgeti atunci la o culoare portocalie sau ruginie. Este o nuanta care sugereaza siguranta si linistea.

GALBEN
Daca sunteti bantuit de ganduri negative - Galbenul este culoarea predilecta pentru a fi mai destins si pentru a gandi pozitiv, avand un efect calmant asupra mentalului. Galbenul este cea mai vesela culoare din tot spectrul şi semnifica perseverenta, curaj, atenţie si generozitate.

ALBASTRU
Daca sunteti surmenat - va sunt indicate turcoazul ori albastrul. Sunt culorile care va vor ajuta sa va destindeti. Nu exista un elixir mai bun pentru suflet decat ridicarea privirii catre albastrul cerului. Aceasta este culoarea aspiratiilor inalte, a libertatii launtrice, a calmului, a iubirii altruiste, lipsite de gelozie si posesivitate.

VERDE
Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul, cat si psihicul. Ea ne permite sa echilibram structura somatica cu cea psihica si face posibila o rapida diminuare a stresului.

ROSU
Daca va lipseste energia - Pentru a va armoniza chi-ul (energia) care circula in corpul dumneavoastra, aveti nevoie sa fiti stimulat printr-o culoare excitanta, cum ar fi rosul.

ROZ
Daca sunteti stresat - Simtiti nevoia sa vedeti “viata in roz?” Rozul, folosit impreuna cu o alta culoare, cum ar fi albul, ajuta la indepartarea stresului.

INDIGO
Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.

ALB
Este simbolul tineretii si al frumusetii eterne. Albul florilor de primavara este un adevarat izvor de pace, liniste si puritate spirituala.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu