RSS

Develop OK...Să devii ce nu gândeai!

Dragul meu cititor, trăim vremuri din ce in ce mai grele . Alergăm şi muncim ca nişte furnicuţe şi ajungem să ne întrebăm pentru ce. Era materială se pare că se apropie de sfârşit şi ne face să cugetăm la fiinţa noastră şi la întrebarea CARE ESTE SCOPUL NOSTRU PE PAMANT….


Poate că şi tu treci prin momente de cumpănă şi deznădejde. Când eşti dezamăgit , inima ta este plină de tristeţe, sufletul tău plin de amărăciune şi nu ajunge zâmbetul pe buzele tale, în acele momente, îţi doresc ……… FERICIRE.


Când disperarea bate la uşa ta, şi va fi greu să te menţii calm, când îti va fi greu să-i suporţi pe ceilalţi şi vei avea impresia că te scufunzi în propriile temeri, îţi doresc……….. RĂBDARE.


Când eşti singur, când îţi lipseşte dragostea, când inima este dispusă să iubească fără măsură, îţi doresc……… IUBIRE.


Când eşti confuz şi nu poţi să crezi în nimic, când vezi că ceea ce vrei şi spui e imposibil de atins, îţi doresc……… CREDINŢĂ.


Când eşti trist şi durerea din inimă umbreşte chipul tău, când de atâta plâns ochii tăi se închid la lucrurile frumoase ale vieţii, îţi doresc ……… BUCURIE.


Când eşti agitat şi emoţionat, cu un spirit neliniştit şi noaptea îţi este imposibil sî adormi, îţi doresc…….. PACE.


Când boala bate la uşa ta şi corpul tău este slăbit, când doreşti plinătatea vieţii, îţi doresc……….. SĂNĂTATE.


Când simţi că fericirea ţi-a întors spatele, când iubirea pare să fie doar o amintire îngropată în trecut, când trădarea şi disperarea îti ia dorinţa de a simţi focul iubirii în viaţa ta, îţi doresc O NOUĂ OCAZIE.


Şi cănd ţi-ai recăpătat FERICIREA ŞI RĂBDAREA, când DRAGOSTEA este cu tine şi CREDINŢA este motorul existenţei tale, când ai suficientă BUCURIE , PACE şi SĂNĂTATE şi viaţa îţi oferă NOI OCAZII, nu uita că toate aceste binecuvântări sunt un dar de la Dumnezeu şi că cel mai potrivit mod de a-i mulţumi este să-l împarţi cu ceilalţi.


Dumnezeu ne-a lăsat totul. Şi bine şi rău.

Depinde ce alegem.

Dacă vom alege să facem rău, răul îl vom primi. Dacă vom alege să facem bine, binele îl vom primi.

Când?

E doar o chestiune de timp.


Fii fericit(ă).




Viaţa este un sentiment.

Oana Bulai Afetelor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu