RSS

9 lucruri pe care le vor femeile!

Bărbaţii sunt creaturi simple, pe bune. Dacă o femeie este atrăgătoare, vrem să o cunoaştem. Dacă se dovedeşte a fi inteligentă şi cu simţul umorului, vrem să o cunoaştem şi mai bine. Femeile, din contră sunt ceva mai complicate. Deseori au o listă cu criterii după care se ghidează să îşi dea seama dacă un tip este sau nu pe gustul lor. Iar criteriile femeilor sunt mai nuanţate faţă de calităţile pe care le caută bărbaţii: hotărâtă, inteligentă,draguţă.

Poate că unor barbati
le va fi utilă lista de dorinţe ale femeilor:

Independenţa

Femeile vor să ştie că un bărbat se poate întreţine singur. Vor un bărbat capabil şi inteligent, un bărbat abil să ia propriile decizii, să îşi plătească taxele şi să gătească pentru el însuşi cina. Nici o femeie
nu îşi doreşte să fie maică-ta. Femeile vor să ştie că eşti responsabil într-o relaţie, că îţi asumi greutăţile. Un bărbat care se plânge mereu, care are nevoie constantă de ajutor, de motivaţie, de sfaturi, nu este bărbat.

Look-ul

Pe bună dreptate sunt numite femeile sexul frumos. Arată mult mai bine decât noi şi în ciuda faptului că natura a fost darnică cu ele, femeile petrec multă vreme în cabinetele cosmetice. Aşa că nu cred că ar durea dacă ai petrece şi tu cateva minute zilnic în faţa oglinzii ca să nu le reaminteşti legătura noastră cu maimuţele. Încearcă să fii bine bărbierit, poartă haine care ţi se potrivesc şi fă un mic efort de a te menţine în formă.

Optimismul

Femeile vor un bărbat optimist. Sarcasmul şi cinismul îşi au locul lor, dar nimeni nu îşi doreşte pe cineva sarcastic şi cinic tot timpul. Este exasperant. O persoană optimistă, cu o viziune pozitivă asupra vieţii, îţi va da energie. O persoană optimistă îi va face pe cei din jurul ei să se simtă bine. Optimismul ei poate fi contagios.

Abilităţile de comunicare

Deseori tachinăm femeile pentru că vorbesc şi nu se mai opresc. Dar ignorăm faptul că ştiu să transmită ceea ce vor şi că uneori nu îşi doresc decât să fie ascultate. Da, asta e o piatră de încercare pentru noi, pentru că suntem orientaţi spre acţiune. Ne gândim la fiecare conversaţie ca la un preludiu necesar către...acţiune. totuşi, dacă vei arăta unei femei că ai capacitatea de a asculta, îţi vei mări şansele.

Sociabilitatea

O femeie
vrea un bărbat care poate susţine o conversaţie cu colegii ei de muncă, la un party. Femeile vor un bărbat cu un IQ social ridicat, un bărbat care să ştie să se integreze în orice grup chiar dacă nu îi cunoaşte pe cei din grupul respectiv.

Inteligenţa

Multe femei găsesc că bărbaţii inteligenţi sunt sexy. Hai să o spunem pe-a dreaptă: toţi am vrea să fim sclipitori, dar nu se poate. Aşadar, evită să deschizi gura dacă se discută un subiect despre care habar nu ai. Mai bine să te suspecteze că ai fi prost decât să deschizi gura şi să alungi orice îndoială.

Pasiune


Dacă o femeie
îşi doreşte să petreacă timpul cu tine ar trebui să te gândeşti că îşi doreşte aventură, devotaţie, responsabilitate şi sex nebun. Deci, dacă te vrei dorit, va trebui să te arăţi pasional. Femeile vor să vadă asta, pentru că în mintea lor, pasiunea dintr-o sferă a vieţii poate fi transferată în altă sferă a vieţii, numită...dormitor.

Simţul umorului

Simţul umorului este cea mai căutată calitate de către femei la un bărbat. Ştiu şi ele cât de bine se pot distra lângă un tip care le face să râdă, faţă de un taciturn şi un plictisit de viaţă.

Ambiţia

Bărbaţii mereu cred că femeilor le pasă doar de bani, dar ştii de ce gravitează ele cel mai mult pe lângă bărbaţii bogaţi? Pentru că din statutul lor economic rezultă multe calităţi: disciplină, angajament, muncă asiduă, inteligenţă, calităţi ce fac un bărbat a fi un bun partener.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu