RSS

Fii cu stil!

Nu mai e nici o surpriză că felul în care se îmbracă majoritatea bărbaţilor e extrem de slab. Ce e mai rău e că în majoritatea cazurilor, ei nici măcar nu sunt conştienţi de acest lucru. Felul în care au fost crescuţi aici în România îi condiţionează să fie preocupaţi mai mult de bani şi alte lucruri superficiale, decât de imaginea personală.

Cei care caută sfaturi vestimentare se lovesc in general de articole superficiale, ce sugerează de obicei ţinute scumpe.

Cartea „Fii cu stil!”, scrisă de Ovidiu Lazăr vine să rezolve această problemă. Un adevărat manual de eleganţă pentru barbati, aceasta cuprinde tot ceea ce ar trebui să se ştie despre vestimentaţie şi îngrijire personală.

Nici un articol vestimentar nu a fost omis: costume, cămăşi, pantofi, tricouri polo, sacouri sport, şosete. Accesoriile au fost şi ele dezbătute în detaliu: ceasuri, eşarfe, inele, brăţări, mănuţi, butonii de cămaşă.

În plus, există capitole speciale referitoare la cum să ai grijă de pielea ta, ce tunsoare ţi se potriveşte şi cum să combini hainele şi culorile între ele pentru a crea ţinute de senzaţie.

Cartea a fost scrisă având în minte tânărul din România anului 2010, ce încearcă să-şi croiască un drum în viaţă. Ţinutele casual au prim planul însă exista şi un capitol destul de mare dedicat şi costumelor.

Partea cea mai bună la această carte este că autorul nu este afiliat cu nici un producător sau distribuitor de haine, deci sfaturile sunt 100% neutre şi sunt date având în minte doar cititorul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu