RSS

Reteta lunii, Ciorba de pasare


Ingrediente:

o gaina de tara
doi morcovi
o ceapa
un pastarnac
o bucata telina
un ardei gras rosu
o cutie de rosii
500ml bors
leustean
marar
patrunjel
cimbru
sare
taitei de casa(facuti dintr-un ou si faina cat cuprinde)

Mod de preparare:


carnea portionata se pune la fiert ,se spumeaza si se lasa asa sa fiarba 30min.Peste carne se adauga sare dupa gust si legumele in urmatoarea ordine:ceapa ,morcovul ,telina,pastarnacul,ardeiul gras si se lasa la fiert la foc potrivit pana ce carnea e aproape gata.Apoi adaugam rosiile din conserva(sau proaspete)taiate bucati mici .Intre timp se fac taiteii ,adaugandu-se si ei in ciorba.Se pune si verdeata tocata marunt iar la sfarsit borsul incalzit.Se mai da in cateva clocote si se opreste flacara .Se serveste cu verdeata deasupra si ardei iute.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu