RSS

Va recomand o zi minunata..... in fiecare zi!


Este iunie şi soarele străluceşte puternic din nou. Ca în fiecare vară, căldura ne încălzeşte sufletul. Îti recomand zile minunate în fiecare zi, chiar dacă în timpul furtunii e greu să îţi găseti liniştea. Poţi avea o zi minunată chiar dacă nu ai o slujbă perfectă şi nici oamenii din jur nu sunt perfecţi, poţi avea o zi minunată chiar dacă nu ai studii şi nu ai bani, chiar dacă hainele sunt mai vechi de un an şi pantofii par că au făcut războiul, chiar dacă ai o casă mică şi mergi pe jos…


Este suficient să te dezbraci de aşteptări şi să te descalţi de bocancii cu care de obicei intri în sufletul altora, este suficient să priveşti în jur şi să te minunezi de perfecţiunea Creaţiei. Nu nega ceea ce eşti, nu te mai pedepsi pentru că nu ai ceea ce nu ştii că ai. Suntem fiinţe minunate şi nu este nevoie să ne automutilăm sufleteşte pentru că nu avem ceea ce noi numim succes în viaţă.


Chiar crezi că o pasăre se întreabă vreo clipă dacă zborul ei este perfect şi crezi că intră în depresie dacă vede că o altă pasăre zboară mai bine decât ea? Crezi că firul de iarbă se ofileşte doar pentru că alt fir a crescut mai repede? Crezi că pamantului acestuia îi pasă de ambiţiile în care cheltuim nesăbuit 90% din energia noastră distrugându-ne perfecţiunea în timp ce o căutăm?


Putem avea o zi minunată în fiecare zi fiind noi insine! Suntem minunaţi căci întru perfecţiune ne-a creat Dumnezeu… mai rămâne să ne aducem şi noi aminte de asta!


“Atitudinea noastră faţă de viaţă determină atitudinea vieţii faţă de noi.”
Earl Nightingale


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu