RSS

Zodiacul arab şi femeile



Prima categorie din zodiacul arab este cea a ”armelor scurte” iar femeile născute în aceste 4 zodii: Briceag (23 august - 22 septembrie), Pumnal (21 martie - 20 aprilie), Cuţit (22 iunie - 22 iulie) şi Pumnal arăbesc (23 octombrie - 21 noiembrie) sunt femeile considerate cele mai bune mame. Fertilitatea lor a fost renumită precum şi grija cu care îşi îngrijesc copiii şi îi apară în situaţii critice. Erau capabile de mari sacrificii pentru cei din jur, având însă puţine pretenţii.

Femeile născute în zodia Briceag
(23 august - 22 septembrie) erau mai rebele şi în consecinţă bărbatul ales de părinţii lor pentru ele era unul mult mai în vârstă, care să le educe. În epoca modernă pe care o trăim, aceste femei îşi manifestă liber spiritul rebel, fiind ascutiţe la limbă, dar în secret, dornice de un bărbat pe care să îl poată admira şi respecta. În general, zodia lor spune că se căsătoresc cu un barbat mult mai în vârstă decât ele, din zodia Pumnal (21 martie - 20 aprilie), Pumnalul arăbesc (23 octombrie - 21 noiembrie) sau Ghioaga ţărănească (21 aprilie - 20 mai).

Femeile născute în zodia Pumnal (21 martie - 20 aprilie) erau considerate a fi fete isteţe şi harnice, foarte bune gospodine, capabile de multă muncă şi dedicare. Erau alese repede pentru căsătorie deoarece aveau reputaţie bună. În epoca noastră, aceste femei manifestă aceleaşi calităţi şi sunt respectate de partenerul lor deoarece sunt harnice, însă ele tind să facă prea multe compromisuri pentru bunul mers al relaţiei. Zodia lor arabă spune despre ele că se căsătoresc la vârstă tânără, cu un bărbat din zodia Pumnal Arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie), Buzdugan (21 mai - 21 iunie) sau Ghioagă ţărănească (21 aprilie - 20 mai)

Femeia nascută în zodia Cuţit (22 iunie - 22 iulie) era considerată una din cele mai bune soţii, deoarece era obedientă, delicată, liniştită, îngrijea membrii mai în vârstă ai familiei, era capabilă de o dragoste profundă faţă de copii şi o veneraţie sinceră faţă de soţul ei. În epoca noastră modernă, această femeie sperăm că este la fel de apreciată pentru calităţile ei interioare, şi nu neapărat pentru cele exterioare. Zodia lor arabă spune că ele făceau căsătorii foarte bune, în general cu bărbaţi bine văzuţi în societate, din zodia Cuţit (22 iunie - 22 iulie), Toporişcă (19 februarie - 20 martie) sau Lance (decembrie - 19 ianuarie).

Femeile născute în zodia Pumnal arăbesc (23 octombrie - 21 noiembrie) erau considerate unele din cele mai pasionale femei, înzestrate din naştere cu o frumuseţe răvăşitoare, multe ajungând în haremurile bărbaţilor cu putere de conducere, lucru considerat a fi o onoare. Aveau o capacitate de seducţie deosebită. În epoca noastră, femeile din această zodie se pot bucura de şarmul lor. Zodia lor arabă spune că deveneau în general soţiile unor conducători politici sau de armată, din zodiile Lanţ (23 septembrie - 22 octombrie), Sabie (23 iulie - 22 august) sau Lance (21 decembrie - 19 ianuarie).

A doua categorie este cea a ”armelor mijlocii”
, iar femeile născute în aceste 4 zodii: Buzdugan (21 mai - 21 iunie), Ghioaga ţărănească (21 aprilie - 20 mai), Toporişcă (19 februarie - 20 martie), Lanţ (23 septembrie - 22 octombrie) erau considerate a fi femei cu abilităţi artistice remarcabile, evidenţiate în activităţile tipic feminine. Erau apreciate în familie pentru felul lor calm şi blând de a fi, întotdeuna pozitivist.


Femeile născute în zodia Buzgudan (21 mai - 21 iunie) erau femei renumite pentru isteţimea lor şi capacitatea de a învăţa repede tot ceea ce reprezentau activităţile gospodăreşti şi rolul lor ca şi femei. Erau deschise spre a învata şi a asculta de sfaturile primite de la bărbatul lor şi membrii mai în vârstă ai familiei. Nu erau însă prea tandre, ci mai degraba distante. În epoca noastră, aceste femei îşi pot regăsi independenţa la care visau de secole. Zodia lor arabă spune despre ele că în general se căsătoreau cu bărbaţi care erau mult timp plecaţi de acasă cu activităţi de negoţ, din zodiile Briceag (23 august - 22 septembrie), Pumnal (21 martie - 20 aprilie) sau Buzdugan (21 mai - 21 iunie).



Femeile născute în zodia Ghioagă ţărănească (21 aprilie - 20 mai) se spunea că aveau norocul de a fi înzestrate din naştere cu frumuseţe. Ofereau sentimente sincere, găteau excelent şi erau foarte bune mame. Aveau însă nevoie de încurajare, deoarece le era frică să nu greşească în ceea ce făceau. În epoca noastră, aceaste femei încă nu şi-au pierdut feminitatea naturală cu care sunt înzestrate din naştere. Zodia lor arabă spune că se căsătoreau cu bărbaţi bogaţi, din zodiile Ghioagă ţărănească (21 aprilie - 20 mai), Toporişcă (19 februarie - 20 martie) sau Sabie (23 iulie - 22 august.

Femeile născute în zodia Toporişcă (19 februarie - 20 martie) erau văzute ca fiind introvertite şi visătoare, înzestrate cu talent artistic: o voce bună sau talent la dans pentru care erau apreciate de bărbatul care le lua de soţie. În epoca noastră modernă, aceste femei îşi găsesc mai greu locul deoarece ele nu sunt făcute pentru o viaţă profesională plină de lupte. Ele au nevoie de un bărbat care să le susţină financiar. Zodia lor arabă spune că ele se căsătoreau cu bărbaţi influenţi din zodiile Lanţ (23 septembrie - 22 octombrie), Sabie (23 iulie - 22 august) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Femeia născută în zodia Lanţ (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie) se considera că era o femeie manierată, care primea o educaţie aleasă de la părinţii ei şi ştia ce înseamnă respectul faţă de cei din jur. Ea se comporta perfect conform rolului ei şi greu îi găseai un cusur. În epoca noastră, aceasta femeie încă încearcă să se ridice la standardele unui ideal. Zodia lor arabă spune că părinţii ei erau fericiţi să o mărite foarte bine, în general cu bărbaţi mult mai în vârstă, din zodiile Lanţ (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie), Lance (intervalul 21 decembrie - 19 ianuarie) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

A treia categorie este cea a ”armelor lungi”, iar femeile născute în aceste 4 zodii: Sabie (23 iulie - 22 august), Lance (21 decembrie - 19 ianuarie), Praştie (20 ianuarie - 18 februarie), Arc (22 noiembrie - 20 decembrie) erau renumite pentru frumuseţea lor glaciară, mândria şi educaţia aleasă primită din familie. Erau în general femei tăcute, cu o lume interioară bogată, dar care nu arătau nimic din ceea ce simţeau, ci se comportau perfect conform rolului lor.

Femeile născute în zodia Sabie (23 iulie - 22 august) erau femei ordonate şi mature deja de tinere. Îşi iubeau copiii foarte mult, centrându-şi atenţia asupra lor. Se consideră că inteligenţa lor putea să se apropie de a bărbatului, însă nu erau lăsate să se exprime. În epoca noastră, aceste femei sunt printre luptătoarele cele mai înverşunate pentru drepturile femeilor. Zodia lor arabă spune că se căsătoreau cu bărbaţi din zone geografice mai îndepărtate, iar prin căsătorie se mutau departe de locurile natale. Zodia bărbatului cu care le era predestinată o uniune era de obicei Buzdugan (21 mai - 21 iunie), Praştie (20 ianuarie - 18 februarie) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Femeile născute în zodia Lance (21 decembrie - 19 ianuarie) erau considerate harnice, meticuloase, atente la detalii, serioase şi distante, respectuoase faţă de bărbatul lor. Se prezicea că vor avea puţini copii, dar aceia vor fi băieţi. În epoca noastră, aceasta femeie este capabilă să reuşească pe plan profesional la fel de bine ca un bărbat. Zodia lor arabă spune că se căsătoreau cu bărbaţi care făceau parte din mediul lor social, pe care adesea le cunoşteau deja de când erau fetiţe, din zodiile Cuţit (22 iunie - 22 iulie), Ghioaga ţărănească (21 aprilie - 20 mai), Toporişcă (19 februarie - 20 martie).

Femeile născute în zodia Praştie
(20 ianuarie - 18 februarie) erau considerate ca fiind femei introvertite şi singuratice, tolerante şi afectuoase, însă aveau adesea o nesiguranţă în ele, diverse nelinişti şi o sănătate fragilă. Dacă soţul ales lor era dominator, atunci se îmbolnăveau repede. Infloreau însă alături de un bărbat generos şi calm, care le aprecia feminitatea delicată. În epoca noastră, aceste femei îşi găsesc greu locul şi iubesc să petreacă timp în linişte, visând la poveşti despre sufletul lor pereche. Zodia lor arabă spune că se căsătoreau cu bărbaţi extrovertiţi, virili şi impunători, din zodiile Briceag (23 august - 22 septembrie) şi Pumnal arăbesc (23 octombrie - 21 noiembrie) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Femeile născute în zodia Arc
(intervalul 22 noiembrie - 20 decembrie) erau considerate a fi înzestrate cu o înţelepciune nativă, lucru pentru care chiar dacă nu erau apreciate de bărbaţi, le dădea însă o notă de mister. Ele îşi slujeau bărbatul cu devotament şi cel mai adesea erau foarte iubite de membrii mai în vârstă ai familiei datorită comportamentului lor exemplar. În epoca noastră, aceste femei sunt independente şi îşi folosesc înţelepciunea nativă ca să se descurce în viaţa de zi cu zi. Zodia lor arabă spune că se căsătoreau cu bărbaţi din medii sociale la fel ca al lor, cu o mare asemănare de caracter şi educaţie, din zodiile Buzdugan (21 mai - 21 iunie), Toporişcă (19 februarie - 20 martie) sau Praştie (20 ianuarie - 18 februarie).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu