RSS

MEN, Moda, Accesorii.....


z Cum sa faci update de la lookul de “baietas” la cel de barbat z

Poate pentru unii dintre voi a trecut vremea biliardului si a discotecilor ( la “Casa de Cultura” ) . Si daca simti ca ai facut saltul spre o viata matura, responsabila, ar fi indicat sa te uiti putin la garderoba ce te insotea in zilele glorioase la o plimbare pe centrul Romanului si sa-ti dai seama ca ai nevoie de o schimbare.

Pentru ca .... DA.... simtul estetic poate face diferenta. Stiu ca in popor se spune ca prima impresie nu conteaza , dar cand vrei sa te vada ceilalti, sa faci fata concurentei , sa ai ocazia sa te remarci trebuie sa ai in vedere si imaginea care o prezinti. Chiar daca e vorba despre un interviu pentru un job, negocierea unui contract sau vrei doar sa impresionezi o domnisoara.

Asa ca, nu iti ramane decat sa treci la cizelarea stilului tau personal. Tuturor ne place sa fim rebeli, originali, dar putem sa introducem si eleganta, rafinamentul si bunul gust in lista atributelor noastre.

Tips: renunta la bijuterii ( aurul nu mai e demult o moda e doar un simbol ostentativ a ceea ce inseamna siguranta financiara pentru tine). Inlocuieste pantalonii scurti ( shorts ) cu o pereche de pantaloni de in , perfecti pentru zilele calduroase. Vrei sa se vada ca iti plac lucrurile de calitate? Poarta haine si accesorii in stilul marilor case de moda. Asta inseamna croiala perfecta si nu sigla D&G din strasuri lipita mare pe tricou sau pe catarama de la curea. Si nu uita de tricourile pe care le mai primesci cadou la cate o promitie. Sunt foarte bune de mers la sala sau la jogging in parc.

Tips: sa inlocuiesti ceea ce tocmai ti-am sugerat sa arunci.

In locul bijuteriilor incearca un parfum de calitate folosit cu moderatie.

Si daca nu poti trai fara firma la vedere exista si variante mai putin ostentative . Un Ipod de la Burberry nu e niciodata out of style.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu