RSS

Ce nu e sexy pentru femei !


Moda este ceea ce adopţi când nu ştii cine eşti spune un citat înţelept. Tind să-i dau dreptate, deoarece indiferent de tendinţe, se poartă ceea ce îţi stă bine. Nimeni nu se naşte învăţat, însă noţiunea de stil se dobândeşte natural, învăţând să facem singure diferenţa între ce ne avantajeaza şi ce nu.

Inspirată de moda străzii, dar ţinând cont şi de părerea a mai multor bărbaţi, v-am pregatit un top al celor mai neatrăgătoare “tendinţe”:

1. Pantalonii cu turul lăsat

Cum spuneam mai sus, nu trebuie să te supui permanent tendinţelor doar pentru a fi la modă. Pantalonii cu turul lăsat au apărut prima dată în moda masculină, fiind promovaţi de iubitorii stilului hip-hop. Însă, purtaţi de femei, acest tip de pantaloni cunoscuţi şi sub denumirea de şalvari,
harem pants par total neatrăgători, nefeminini.

În plus, se asortează destul de greu şi nu avantajează pe oricine. Dacă eşti scundă, te vor face să pari şi mai mică, scurtând vizual picioarele.

2. Sandale cu şosete la vedere

Un alt trend nou, în vogă pe catwalk-urile naţionale, dar şi pe străzi: sandale purtate
cu sosete la vedere. Arată bine pe podium sau în pictoriale de modă. Oferă o notă inedită, uşor excentrică. Însă, eu personal nu le-aş încerca.


3. Pantofii cu bot lung şi ascuţit

Deşi au ieşit de mult din tendinţe, încă-i mai întâlnim pe stradă. Şi în combinaţii total nepotrivite. Nu-i de mirare; aceşti pantofi sunt potriviţi în general ţinutelor office sau elegante. Pantofii cu botul rotund sunt mult mai feminini, discreţi şi mai comozi.

4. Pantalonii cu talie extrem de joasa şi burta la vedere

Nu sunt de partea designerilor care încă promovează manechinele skinny. De altfel, trebuie să învăţăm să ne acceptăm corpul aşa cum este el. Hainele de multe ori ne ajută să ascundem anumite defecte. Trebuie doar să adaptăm ţinutele potrivite siluetei noastre. Blugii cu talie joasă pot fi extrem de sexy, atâta vreme cât dezvăluie un abdomen frumos, şi nu o siluetă neîngrijită.


5. Lenjeria la vedere

Bărbaţii consideră sexy lenjeria la vedere, însă preferabil în intimitate. Fustele deosebit de scurte care te trădează imediat ce te-ai aşezat pe scaun, nu oferă deloc o imagine atrăgătoare. În aceeaşi categorie se include şi lenjeria neagră purtată pe sub haine albe, uşor transparente sau dantelate. Într-adevăr, pentru constrast se alege de obicei un sutien negru, dar pe sub materiale precum: bumbac, chifon sau in.

6. Manichiură neîngrijită

Mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei, aşadar trebuie să avem mare grijă de imaginea noastră. Oja sărită de pe unghii oferă un aspect foarte inestetic. Contrar aparenţelor, manichiura impecabilă nu se obţine doar la salon, în special dacă timpul şi banii sunt un impediment. Poate fi realizată şi acasă, răpind numai câteva minute din timpul preţios.

7. Vulgaritatea

Limita dintre sexy şi vulgaritate este extrem de fină şi tot mai des încălcată. De la paietele stridente şi haine minuscule în miezul zilei, până la machiajul ţipător, vulgaritatea poate fi completată şi de un temperament pe măsură. Mestecatul energic de gumă în timpul conversaţiei, limbajul presărat cu înjurături
la modă, sunt de asemenea prezente în context. Un comportament total respingător, de nepermis care ar pune pe fugă şi cel mai tolerant bărbat.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Mie personal imi plac pantalonii cu turul lasat si nu i-as scoate din categoria sexy. Depinde de cine si cum ii poarta. Sandalele cu sosete la vedere pot face o tinuta sa arate chiar sexy ( din nou depinde de situatie) si nu cred ca jenasii cu talia joasa sunt o moda. Pentru unele conformatii doar acestia pot fi purtati.

Trimiteți un comentariu