RSS

Destiny OK...Câte-n stele se-ntâmplă...BERBEC
Ziua norocoasă: Paştele cailor. Verbul care caracterizează acest semn este "a fi", urmat de oricare din adjectivele pe care aceştia ar prefera să nu le fie atribuite. Bolile cele mai frecvente sunt afecţiuni cerebrale provocate exclusiv de bacilul fânului. Este universal ştiut că atunci când un neuron a pătruns în capul lor a rostit: "Space, the final frontier..."
TAUR
Ziua norocoasă: vineri, 13. Deoarece le prieşte liniştea şi sunt de asemenea şi exagerat de economi, Taurilor li se recomandă vacanţele care au incluse în preţ şi vată de pus în urechi. Oricând se iveşte ocazia, sunt dispuşi să sară în ajutor dar, de cele mai multe ori, se împiedică maiestuos chiar înainte de final.
GEMENI
Semn de aer (mereu cu capul în nori). Ziua norocoasă: 30 februarie. Locul prielnic: pe Mont Blanc, ultima toaletă ecologică pe stânga. Verbul reprezentativ: " a gândi" intens, un mare inconvenient, întrucât poate fi fatal atunci când poartă prea mult grija celorlalţi. Jocul preferat este de-a v-aţi ascunselea cu inteligenţă şi, drept consecinţă, nu se întâlnesc niciodată.
RAC
Ziua norocoasa: când racul va depasi viteza luminii. Verbul care li se atribuie este "a simti, desi oamenii de stiinta sustin si sunt pe cale de a dovedi contrariul. Desi racii sunt semne de apa, nu se obosesc sa o foloseasca prea des. Pentru ca nu sunt în stare sa învete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: "Daca un lucru se face gresit îndeajuns de des, devine corect."
LEU
Fiind veritabile semne de foc, se înflacareaza repede; Admira stralucirea auriului, dar nu le displace nici nuanta de alb-galbui. Fraza preferata: "Arunc-o pe pat sau pune-o sub apa rece." Filozofi înnascuti, dintre frumusete si prostie aleg întotdeauna cea de-a doua varianta, pe motiv ca frumusetea e trecatoare. Fire razbunatoare, din acest motiv, sunt absolut convinsi ca nicio fapta buna nu trebuie sa ramâna nepedepsita.
FECIOARA
Ziua norocoasa: când s-a descoperit metoda conceptiei "in vitro".Nativul acestui semn nu este croit pentru a fi diplomat ci, mai degraba,... “poseta”. Pentru ca îi place luxul, dar îi priesc orasele mici, i s-ar potrivi cel mai bine macheta Las Vegas-ului. Fecioarele pot fi acuzate deseori de indispozitii create de "diareea" lor verbala sau de ideile lor nedigerabile. Deviza lor este: "fii atent si fa-te ca nu observi nimic."
BALANTA
Motto: "Daca-ti dai toata osteneala, cu siguranta reusesti sa-ti tragi un sut în fund."Ziua norocoasa: când s-a inaugurat cântarul electronic. Lenea lor este binecunoscuta si, probabil se referea la o Balanta cel care a spus: "Pentru matura lenesa, gunoiul nu se termina niciodata." Printre idealurile lor în viata se numara si elucidarea misterelor, motiv pentru care îi puteti gasi adesea cu buletinul de identitate deschis invers, încercând sa-si afle numele.
SCORPION
Ziua norocoasa: când vor fi declarati specie ocrotita prin lege. Când nu reusesc sa se faca întelesi prin cunostintele lor... de karate, judo, arte martiale, culoarea lor norocoasa devine cea de camuflaj.Profesia pe care multi si-o aleg este în domeniul medicinii, pe motiv ca doctorii îsi pot îngropa oricând greselile. Doresc sa se impuna cu orice pret, pentru ei fiind valabila regula: "Cel care tipa cel mai tare are cuvântul."
SAGETATORUL
Dupa cum le spune si numele, nativii acestei zodii merg din "teapa" în"teapa". Paradoxul lor este ca nu prea nimeresc tinta (nu au simtul gaurii). Sunt foarte ambitiosi si perseverenti în "a taia frunze la câini". Lenesi din obisnuinta, motto-ul lor este: "Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amâna ceea ce trebuie sa faci." Culoarea norocoasa este cea a degetului mic de la picior, atunci când este prins în usa .
CAPRICORNUL
Ziua norocoasa: când vor reusi sa-si numere firele de par de pe picioare înarmati cu manusi de box. Foarte recunoscator, un Capricorn pe care l-ai ajutat la nevoie o data, cu siguranta îsi va aduce aminte de tine cu prima ocazie... când are nevoie din nou. Atunci când lucrurile merg rau, singurul care isi permite sa zâmbeasca este un Capricorn care s-a gândit la cineva pe care sa poata da vina.
VARSATOR
Ei considera ca un loc este cu adevarat aglomerat doar atunci când sunt nevoiti sa-si cedeze si locul în picioare. Legea de baza este: "Pastilele care trebuie luate câte doua, ies din flacon câte trei." Cum zona erogena o constituie picioarele, de multe ori le folosesc pentru a gândi. Astfel, au reusit sa descopere ca întotdeauna, înainte de a se aprinde luminile, este întuneric.
PESTI
Acest reprezentant acvatic utilizeaza apa, de obicei, pentru a-si spala pacatele. Având fire artist, cica, nativii acestui semn considera copiatul - arta desavârsita. Marea lor dilema o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. În final, declara enervati ca petele simetrice pe care le freaca sunt pe partea cealalta.Pesimismul lor este cel mai bine ilustrat de motto-ul: "Câstigi sau pierzi, tot pierzi."


Roxana Matei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu