RSS

Pangasius cu legume de toamna

PANGASIUS CU LEGUME DE TOAMNĂ Ingrediente (pentru 4 porţii):

· 4 fileuri de peşte (100 gr fiecare)
· 1 lingură suc de lămâie
· 1 ceapă
· 1 ţelină
· 1 ardei gras roşu şi unul verde
· 50 ml suc de mere neîndulcit
· 1 lingură seminţe de susan
· Sare şi piper.

Mod de preparare:
Se aşează fileurile de peşte într-un vas termorezistent, se stropesc cu suc de lămâie şi se presară cu sare şi piper. Se taie ceapa, ardeii şi ţelina cubuleţe mici şi se fierb împreună cu sucul de mere, pe foc mic, circa 10 minute, până se înmoaie bine. Se acoperă peştele cu amestecul de legume şi se coace, în cuptorul preîncălzit, 25 - 30 de minute, până poate fi pătruns uşor cu furculiţa. Se pune apoi peştele cu legume pe farfurii şi se presară cu seminţe de susan. În amestecul de legume se poate pune şi 100 ml de vin alb.
Mihaela Apostol

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu