RSS

Descoperă ce înseamnă vacanţa ideală pentru fiecare zodie!



Descoperă ce înseamnă vacanța ideală pentru fiecare zodie:
Berbec - O vacanță pentru Berbec are ca ingredient principal aventura. Un sejur este mult prea static pentru nativ, s-ar plictisi atât de tare încât după două zile i-ar crăpa fălcile de căscat. Sau poate s-ar folosi de calitățile lui de lider și ar organiza o expediție împreună cu restul grupului. În acest caz însă pașnicul sejur se va transforma într-o adevărată vânătoare de comori pentru toți participanții. Este un mare iubitor de căldură, astfel încât un safari în Africa ar putea constitui o alegere foarte bună. Și cum sunt la modă excursiile exotice, de Crăciun are toate șansele să plece la vânătoare de tigri.

Taur - Un concediu pentru Taur înseamnă răsfăț pentru toate simțurile. Își dorește să se odihnească, să lenevească, să simtă că nimic nu-l mai grăbește spre treburile zilnice. Și știe ca nimeni altul să se bucure de savoarea unor ore pe care și le dedica propriei persoane. Prin urmare nu va alege sub nici o formă o vacanță obositoare, cu un ghid care-l aleargă pe la diferite obiective turistice din care nu are timp să se adape suficient. Nu este deloc exclus ca Taurul nostru să aibă deja o căsuță la munte, perfect utilată, unde se retrage la sfârșit de săptămână sau în concediu, când vrea doar să se relaxeze. O altă variantă o reprezintă metropolele sau stațiunile unde își poate răsfăța trupul cu tratamente corporale, unde mâncarea este revoltător de gustoasă, iar obiectivele turistice cât mai impresionante.

Gemeni - Nativilor le plac vacanțele nici prea lungi, nici prea scurte, pentru că se plictisesc repede, dar vor totuși să vadă cât mai multe lucruri. Sunt ființe care au ca funcție principală intelectul, așadar își întind antenele pentru a capta cât mai multe informații. Un Geamăn va aprecia foarte mult străinii cu o inteligență cel putin la fel de mare. Dacă ajung în State sau în Anglia sau în Franța, vor fi fascinați de instituțiile de învățământ de prestigiu.

Rac - Pentru Rac vacanța trebuie să fie una cât se poate de liniștită și de romantică. Nu-i place aventura, iar viziunea lui despre un concediu nu are nimic tumultuos în ea. Universul nativului se creionează din timidități și sensibilități uneori excesive, învăluindu-i ființa în cea mai adâncă intimitate. Prin urmare, chiar dacă este vreo persoană publică, încearcă să se ascundă de ochii lumii, pentru a se putea recreea în liniște și pace. Vacanța ideală este una petrecută alături de persoana iubită, sau de familie, atunci când cele două nu coincid. Fascinat de apă, caută acele locuri care se afla în preajma unui râu, lac sau chiar a unei mări.
Leu - Când se decide să plece în vacanță, Leul are pretenții serioase de la ceea ce va primi în schimbul banilor plătiți. Pe nimeni nu vei auzi bombănind la masă sau în spatele tău, când mergeți cu grupul să vizitați ceva, așa cum se va întâmpla cu un Leu nemulțumit. Merge după principiul “Nimic nu este prea bun pentru mine”. Dacă industria turismului s-a dezvoltat atât de mult, oferind cele mai greu de imaginat servicii și facilități, precum restaurantele subacvatice, preparatele aduse cu avionul de la mare depărtare etc, sigur și Leii au avut o contribuție. Când trebuie să aleagă o destinație, optează pentru un loc unde poate fi în centrul atenției, sau cel puțin unul extrem de populat și neapărat cotat bine. Îl deprimă ideea de a se închide într-o căbănuță de lemn. În schimb un apartament la un hotel de 5 stele ... altă viață !

Fecioară - Fecioarele își planifică cu mare atenție vacanța. Se interesează din timp care sunt cele mai bune oferte și nu se opresc aici. Fac un chestionar printre prieteni, vânând tips-uri, pentru a fi cât mai pregătite odată ajunse la destinație. Daca nu ajung la genul ăsta de detalii, cel puțin vor avea un bagaj făcut într-un mod impecabil, în care peria de păr are locul ei, departe de șosete și altele. Oricum cunoaște pe dinafară facilitățile pentru sărbătorile de iarnă oferite de către hotel și probabil știe deja și prețul excursiilor opționale. Când merge la
mare, va avea deja ochelari, pălărie, eșarfă, prosop, soluție antisolară, pentru că vine pregătită de acasă.
Nu-i place să se bazeze pe hazard și să spere că le va găsi de cumpărat pe acolo pe undeva.

Balanță
Balanțele sunt niște firi extrem de sociabile. Caută orașele dezvoltate, unde să aibă cluburi, restaurante, expoziții, muzee, discoteci, cafenele și multe, multe magazine. Pentru că multe orașe europene sunt alegeri perfecte și în sezonul rece, va întâmpina dificultăți în alegere. Se știe că aceste ființe de-o eleganță tulburătoare sunt reginele modei. Nativele Balanță au un simț al modei din naștere, știind să poarte și cele mai dificile vestimentații și făcând combinații inedite, dar care le reușesc întotdeauna. Când își alege locul în care se cazează, optează, în măsura posibilităților, pentru interioarele mari, decorate bogat, în stiluri precise, care denotă bunul gust și rafinamentul. Este bine totuși să fie atentă la cât cheltuiește, pentru că riscă să risipească sume mari pentru a avea parte de o cameră specială.

Scorpion
Nativul îmbină aventura unei expediții cu erotismul cel mai înfocat, atunci când vine vorba despre vacanțe. Partenerul ideal pentru o astfel de călătorie este în mod sigur persoana iubită. Împreună, cuplul își rezervă câteva zile incitante, departe de cotidian.
Locul trebuie să fie cumva ascuns privirilor, o vilă închiriată, un centru cu circuit închis, poate un castel vechi în care trebuie să devii membru.
Cu cât accesul se face mai greu, cu atât se va simți Scorpionul mai special. Dacă în sejur există și o petrecere la un club secret, cu cine știe ce parola la intrare, cu plăceri nebănuite care fac parte din program, atunci Scorpionul va fi pur și simplu absorbit cu totul! Își va lua cu el haine pentru diverse ocazii, fără să uite ținuta de seară și cea de dormitor, care va fi extrem de sexy.

Săgetător
Săgetătorul este o ființă liberă, absorbind întreaga lume prin nările sale înfometate de noutate, însă nu are răbdarea de a rămâne undeva un timp îndelungat. Un sejur la un hotel pe malul mării, în care fiecare zi înseamnă să se trezească pentru micul dejun l-ar plictisi crunt. Se simte atras de activitățile sportive și cele artistice.
Fie că are ocazia să învețe să călărească, fie că va participa benevol la un spectacol de teatru pentru amatori, Săgetătorul se va simți stimulat să dea din el tot ce are mai bun.

Capricorn
Ființă cerebrală prin excelență, Capricornul își planifică vacanța în așa fel încât să știe precis care sunt avantajele și care dezavantajele. Și-a ales demult oferta de Crăciun și a primit deja și chitanță. Dacă cumva poate combina utilul cu plăcutul, de exemplu să meargă la un centru spa sau într-o stațiune balneo, sau chiar să opteze pentru o vacanță de tip teambuilding, este cel mai fericit. Sobru din fire, gazdele cu greu vor distinge pe chipul lui mulțumirea sau nemulțumirea față de serviciile oferite.
Capricornul este însă prea bine crescut ca să nu știe să mulțumească la final. Visează la o vacanță într-un loc oarecum izolat, fără însă a pierde legătura cu restul lumii.

Vărsător
Pentru Vărsător vacanța ideală este cea în care are parte de cât mai multă diversitate. Îi place să-și planifice vacanța, să caute el însuși informații despre loc, despre hotel, obiectivele turtistice, restaurante, transport, etc. În cazul în care nu apucă să-și facă toate temele de acasă, recuperează pe parcurs. Fire sociabilă și descurcăreață, obține destul de repede informațiile de care are nevoie.

Pești
Sensibili și înclinați către latura spirituală a vieții, Peștii caută pentru vacanță un loc încărcat de miresmele trecutului. Vacanța lor la final de an nu va fi în nici un caz o încercare de ascensiune pe Fuji, sau o participare la o coridă în Spania. Le plac locurile liniștite, cum ar fi de exemplu casele vechi din Franța, de sute de ani, transformate în hanuri, castelele devenite hoteluri, cu saloane de muzică și multe tablouri, din care răsare un zâmbet melancolic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu